Kompatibilní verze
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de feuilles de menthe fraîche
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 30 g de pignons de pin
- 70 g d'huile d'olive
- 100 g d'échalotes, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz arborico
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- 300 g de petits pois frais
- 400 g d'asperges, en tronçons (230 g épluchées)
- 2 c. à soupe de mascarpone
- 100 g de parmesan, en copeaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3205 kJ / 763 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 40 g
Alternativní recepty
Curry de pois chiches, orzo et épinards
30 Min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1 Std.
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min
Risotto aux asperges
45 Min
Buddha bowl aux falafels
24 godz. 35 min
Risotto aux asperges et au safran
35min
Risotto aux asperges
35min
Pâtes aux asperges et pesto
45 Min
Tarte aux asperges, ricotta et basilic
2h 30min
Risotto printanier
1 Std.
Pesto petits pois et ricotta
10 Min
Curry de pois chiches aux épinards, riz aux cranberries
35min