Kompatibilní verze
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de feuilles de menthe fraîche
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 30 g de pignons de pin
- 70 g d'huile d'olive
- 100 g d'échalotes, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz arborico
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- 300 g de petits pois frais
- 400 g d'asperges, en tronçons (230 g épluchées)
- 2 c. à soupe de mascarpone
- 100 g de parmesan, en copeaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3205 kJ / 763 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 40 g
Alternativní recepty
Risotto aux asperges
45min
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min
Risotto printanier
1h
Risotto aux asperges et ail des ours
1h
One pot pasta brocolis-amandes
50min
Cassolette de légumes et œuf mollet
55min
Risotto au citron, burrata et romarin
1 Std. 10 Min
Gnocchi aux légumes et au pesto
50min
Curry vert thaï de légumes
35min
Risotto aux asperges et au safran
35min
Risotto tomate-coppa-artichaut
40min