Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 25 g de beurre demi-sel
- 100 g de lardons
- 150 g de pommes de terre, en dés
- 500 g de grains de maïs en conserve, égouttés
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de poule
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 300 g de haddock, en tranches de 1 cm environ, sans peau
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1945 kJ / 465 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min
Velouté de poulet à la noix de cajou
30 Min
Soupe crémeuse de maïs à la dinde
50min
Crème de maïs au cumin
30 Min
Crème de pois chiches au lard
30 Min
Soupe d'alpage
40min
Lohikeitto (soupe traditionnelle lapone)
40min
Velouté haricots blancs, carottes et céleri-rave
35min
Velouté de châtaignes et céleri
40min
Crème de brocoli aux noisettes
1h
Soupe de céleri-rave et haddock
45 Min
Soupe de champignons marrons-bacon
50min