Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 25 g de beurre demi-sel
- 100 g de lardons
- 150 g de pommes de terre, en dés
- 500 g de grains de maïs en conserve, égouttés
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de poule
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 300 g de haddock, en tranches de 1 cm environ, sans peau
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1945 kJ / 465 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Velouté de poulet à la noix de cajou
30 Min
Soupe de champignons marrons-bacon
50 Min
Soupe crémeuse de maïs à la dinde
50 Min
Soupe de poulet au citron vert
35 Min
Crème de brocoli aux noisettes
1h
Velouté de panais et cerfeuil tubéreux
55min
Crème de maïs au cumin
30 Min
Velouté de céleri à la poire et aux noix
50 Min
Velouté de pleurote au jambon cru
45 Min
Soupe de maïs à l'œuf et au jambon
15 Min
Soupe de riz asiatique, façon porridge
40 Min
Lohikeitto (soupe traditionnelle lapone)
40 Min