Kompatibilní verze
Buddha bowl lentilles, petit épeautre et crevettes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 120 g de lentilles vertes sèches
- 120 g de petit épeautre
- 200 g de carottes, coupées en rondelles
- 200 g de fenouil, émincé
- 1 gousse d'ail
- 15 g de gingembre frais
- 25 g d'huile d'olive
- 25 g de sauce de soja
- 20 crevettes crues de taille moyenne, décortiquées
- 20 g d'huile de sésame
- 25 g de jus de citron
- 4 brins de coriandre fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2336.3 kJ / 558.8 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Sacharidy
- 71.3 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 17.8 g
- Sodík
- 1152.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mijoté de lentilles et légumes verts
55min
Steaks de quinoa aux haricots rouges
1h 50min
Millet au curry et poulet
35min
Buddha bowl au saumon fumé
35min
Roulé d'omelette à la vapeur, champignons sautés et salade
40min
Lasagne aux lentilles corail et légumes d'été (sans gluten ni lactose)
1h 30 min
Choux farcis au quinoa rouge
1 Std. 5 Min
Bouillon détox au fenouil, coriandre, carottes et oignons
45 min
Salade kasha, lentilles corail et légumes d'été
40min
Quinoa et légumes d'automne au tofu
55min
Champignons portobello farcis au quinoa et aux légumes
1h 10min
Buddha bowl d'automne
1 Std. 5 Min