Kompatibilní verze
Quiche aux pommes de terre nouvelles, ciboules et cheddar
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 220 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 140 g de beurre, froid et détaillé en dés et un peu pour le moule
- 1 c. à café de sel
- 1 jaune d'œuf
- 50 g d'eau
La garniture
- 200 g de cheddar, coupé en morceaux
- 150 g de ciboules, coupées en morceaux
- 300 g de pommes de terre nouvelles, cuites et coupées en rondelles
- 5 œufs
- 100 g de lait
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1293 kJ / 289 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de pomme de terre au fromage et restes de viande
50min
Croque monsieur à la tomate
1h
Pizza aux légumes
1h 30min
Gratin de pomme de terre
1h
Pizza aux pommes et au brie
1h 45min
Quiche aux deux fromages et ail confit
2h 10min
Tourte de pommes de terre au cantal
1h 30min
Tartines "croque-monsieur"
25 min
Minipizzas façon pains au chocolat
3h 15 min
Pipe rigate gratinés
1h
Gratin de ravioli
1h 40min
Gratin de pâtes au fromage
50min