Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di latte intero
- 40 g di zucchero (volitelně)
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 414.7 kJ / 99.1 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 11.3 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 50.3 mg
Alternativní recepty
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55 min
Cottura del riso a chicco lungo
35min
Ceci a Cottura Lenta
14 Std. 40 Min
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12 Std. 15 Min
Yogurt
12h
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10sa 30 dk
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10sa 30 dk
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min
Yogurt con latte condensato
12 Std. 10 Min
Yogurt al naturale (nel boccale)
12 Std. 10 Min