Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
60
g di Cheddar a pezzi (2-3 cm)
nebo 60 g di Emmental o Gruviera a pezzi (2-3 cm) - 250 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di burro
- 3 tuorli
- 15 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Nutriční hodnoty
- na 350 g
- Kalorie
- 3841 kJ / 918 kcal
- Protein
- 36.7 g
- Sacharidy
- 28.1 g
- Tuk
- 74.1 g
- Nasycený tuk
- 39.5 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 1411.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di patate (TM6)
1 godz. 30 min
Salsa bernese
20 Min
Daquoise ai pistacchi
1h
Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)
10 min
Salsa bernese
20 Min
Gamberi in agrodolce
1 Std. 15 Min
Gelato al caramello
9h
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 min
Fonduta di formaggio
20 Min
Tacos al pastor
7h
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 min.
Gyoza
1h