
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
60
g di Cheddar a pezzi (2-3 cm)
nebo 60 g di Emmental o Gruviera a pezzi (2-3 cm) - 250 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di burro
- 3 tuorli
- 15 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Nutriční hodnoty
- na 350 g
- Kalorie
- 918 kcal / 3841 kJ
- Protein
- 36.7 g
- Tuk
- 74.1 g
- Sacharidy
- 28.1 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 39.5 g
- Sodík
- 1411.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Maiale in agrodolce
45min
Costolette di agnello in salsa bernese
4hod.
Chutney fragole e pepe verde
Žádné hodnocení
Clafoutis di prugne (TM6)
Žádné hodnocení
Dado di manzo
3hod.
Crema catalana
40min
Salsa bernese
20min
Eggs Benedict (Cuoci uova)
30min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2hod. 5min
Salsa barbecue
20min
Ramen giapponese (TM6)
5hod.
Salsa olandese (TM6)
15min