Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 40 g Olivenöl, nativ
- 3 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 400 g grüne Erbsen, gefroren, aufgetaut
- 150 g Wasser
-
½
TL Gemüsebouillon Paste
nebo ½ Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- Wasser zum Kochen der Pasta
- Salz zum Kochen der Pasta
- 400 g Pasta getrocknet, Sorte Farfalle
- 1 Briefchen Safranpulver (0,1 g)
- 20 g Butter
- 200 g Rohschinken, in Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3305 kJ / 789 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 min
Spaghetti mit Landjäger-Bolognese
30 min
Rizi Bizi
35 min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40 min
Spaghetti Carbonara
35 min
Spaghetti Carbonara
35 min
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55 min
Pasta Auflauf mit Spinat
1h 20 min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 min
Peperoni-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa
40 min
Backofen-Pappardelle mit Fleischragout und Ricotta
1h 30min
Älpler-Gratin
50 min