Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 40 g Olivenöl, nativ
- 3 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 400 g grüne Erbsen, gefroren, aufgetaut
- 150 g Wasser
-
½
TL Gemüsebouillon Paste
nebo ½ Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- Wasser zum Kochen der Pasta
- Salz zum Kochen der Pasta
- 400 g Pasta getrocknet, Sorte Farfalle
- 1 Briefchen Safranpulver (0,1 g)
- 20 g Butter
- 200 g Rohschinken, in Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3305 kJ / 789 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hackbällchen mit Brokkoli und Currysauce
50 Min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchetti
35 Min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30 Min
Spaghetti Carbonara
35 Min
Spaghetti Carbonara
35 Min
Kartoffelsalat
1 Std. 5 Min
Älplermagronen
30 Min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 Min
Älpler-Gratin
50 Min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1 Std.
Spaghetti mit Landjäger-Bolognese
30 Min
Ghackets mit Hörnli
30 Min