Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g Wasser
- 1 ½ TL feinkörniges Salz
- 30 g Olivenöl und etwas mehr für das Garwasser
- 450 g Penne, oder andere getrocknete Pastasorte
- 250 g Zwiebeln, in Vierteln
-
15
g frische Petersilie (ca. 20 Zweigchen)
nebo 15 g Koriander (ca. 20 Zweigchen) - 340 - 390 g Thunfisch, in Öl, nicht abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1648 kJ / 394 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hörnlisalat
35min
Zucchettibeilage
30 min
Spaghetti mit Knoblauch, Olivenöl und Chili
30 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Tortiglioni mit Lachs und Crevetten
40 min
Hörnlisalat
30 min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45 min
Pennette mit Safran und Crevetten
30 min
Lauch-Penne-Pot
30 min