Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g Wasser
- 1 ½ TL feinkörniges Salz
- 30 g Olivenöl und etwas mehr für das Garwasser
- 450 g Penne, oder andere getrocknete Pastasorte
- 250 g Zwiebeln, in Vierteln
-
15
g frische Petersilie (ca. 20 Zweigchen)
nebo 15 g Koriander (ca. 20 Zweigchen) - 340 - 390 g Thunfisch, in Öl, nicht abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1648 kJ / 394 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pennette mit Safran und Crevetten
30 min
Hörnlisalat
35min
Gelber Reis mit Poulet
40 Min
Polenta mit Champignon-Rahm-Sauce
50min
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35min
Pouletbrust alla pizzaiola
55min
Pastasalat mit Thon und Basilikum-Vinaigrette
30 min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 Min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 Min
Ghackets mit Hörnli
30 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min