
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmesan in Stücken
- 600 g Faschiertes, gemischt
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 - 2 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 3 Knoblauchzehen halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln in Spalten (5 mm)
- 50 g Rotwein
- 800 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 50 g Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 536 kcal / 2247 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 35 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Sodík
- 700 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Erdäpfelpüree (XXL)
1hod. 40min
Fleischbällchen auf schwedische Art (Köttbullar) mit Erdäpfelpüree
1hod. 15min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2hod. 30min
Fruchtiges Pulled Pork
9hod. 10min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2hod. 20min
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4hod.
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50min
Überbackene Makkaroni Bolognese
1hod. 20min
Reisfleisch
2hod. 20min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35min
Rindsgulasch klassisch
3hod. 20min