Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 600 g Faschiertes, gemischt
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 - 2 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, in Spalten (5 mm)
- 50 g Rotwein
- 800 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 50 g Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2247 kJ / 536 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 700 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Reisfleisch
2 Std. 20 Min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1 Std.
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3 Std. 30 Min
Coq au vin
3 Std.
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2 Std. 30 Min
Fruchtiges Pulled Pork
9h 10min
Salzburger Bierfleisch
6u. 50min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 Std. 20 Min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35min
Altbayerischer Leberkäse
25h 5min
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4h
Rindsgulasch klassisch
3 Std. 20 Min