Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Würzige Zucchini-Füllung
- 40 g Semmelwürfel, trocken
- 60 g Parmesan in Stücken (2-3 cm)
- 30 g natives Olivenöl extra
- 100 g Speck, geräuchert, in Würfeln
- 150 g Zucchini in Stücken (1 cm)
- 1 Prise Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1000 g Wasser
- 1 EL Essig
Hühnerfilets sous-vide
- 1500 g Wasser
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (siehe Tipp)
- 600 - 700 g Hühnerfilets
- 4 Prisen Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- natives Olivenöl extra
- 20 g Butterschmalz (ca. 1 EL)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3216 kJ / 768 kcal
- Protein
- 72 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 48 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 1968 mg
Alternativní recepty
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkraut
1h 40min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2h 30 min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1 godz. 5 min
Coq au vin
3h
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3h 40min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1h 20 min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20min
Überbackene Hühnerbrust in Tomatensauce mit Erdäpfelpüree
1h
Rindsgulasch klassisch
3h 20min
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1 godz. 5 min
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1h 25min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min