Kompatibilní verze
Molletes de solomillo ibérico, queso camembert y pimientos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Molletes
- 125 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
- 325 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 1 pellizco de azúcar
- 75 g de leche
- 25 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de miel
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de lecitina de soja (volitelně)
Guarnición de pimientos verdes
- 250 g de pimiento verde italiano cortado en tiras
- 130 g de cebolla (cortada en cuartos y cada cuarto en 3-4 partes a lo largo)
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de azúcar
- ½ cucharadita de pimentón dulce
- ½ cucharadita de pimentón picante
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 50 g de aceite de oliva
Solomillos
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 1 solomillo de cerdo (350-400 g) salpimentado, cortado en lonchas
Montaje
- 150 g de queso camembert cortado en rebanadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2070 kJ / 495 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Sacharidy
- 43.7 g
- Tuk
- 24.7 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calzone margarita con huevo
2 Std. 50 Min
Tartaletas de filo con fresas y queso de cabra
30 min
Pizza wraps
1h
Patatas de feria
1 Std. 15 Min
Patatas "de luxe"
30 min
Tortillas de trigo y fajitas de ternera
1h
Fajitas de salchichas con cebollas y pimientos salteados
15min
Chimichangas
40 min
Bao buns a la catalana
2h
Mega hamburguesa
4 godz. 30 min
Bao buns de secreto ibérico
2h 30min
Molletes de Antequera
2h 45min