Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
TM5 TM6

Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing

4.8 (13 hodnocení)

Suroviny

Preparing the Turkey

  • 1 turkey (5-6 kg, to serve 8-10 people)

Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing

  • 2 lemons, thin peelings of skin only
  • 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 6 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 80 g pancetta, sliced, cut in pieces
  • 150 g mascarpone
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Stuffing the Turkey

  • 1 onion, quartered
  • 5 bay leaves
  • 175 g white wine
  • 175 g water

Roasting

  • 20 pigs in blankets

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
4036 kJ / 965 kcal
Protein
119 g
Sacharidy
7 g
Tuk
50 g
Nasycený tuk
19 g
Sodík
1089 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty