Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing

4.8 15 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 5hod. 30min.
8 portions

Suroviny

Preparing the Turkey
  • turkey (5-6 kg, to serve 8-10 people)
    1
Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
  • lemons thin peelings of skin only
    2
  • fresh rosemary leaves only
    3 sprigs
  • fresh thyme leaves only
    6 sprigs
  • pancetta sliced, cut in pieces
    80 g
  • mascarpone
    150 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Stuffing the Turkey
  • onion quartered
    1
  • bay leaves
    5
  • white wine
    175 g
  • water
    175 g
Roasting
  • pigs in blankets (volitelně)
    20

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1089 mg
Protein 119 g
Kalorie 4036 kJ / 965 kcal
Tuk 50 g
Nasycený tuk 19 g
Sacharidy 7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...