Kompatibilní verze
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Preparing the Turkey
- 1 turkey (5-6 kg, to serve 8-10 people)
Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
- 2 lemons, thin peelings of skin only
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 80 g pancetta, sliced, cut in pieces
- 150 g mascarpone
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Stuffing the Turkey
- 1 onion, quartered
- 5 bay leaves
- 175 g white wine
- 175 g water
Roasting
- 20 pigs in blankets
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4036 kJ / 965 kcal
- Protein
- 119 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 50 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Sodík
- 1089 mg
Alternativní recepty
Coronation Chicken Sandwich Filling
45 min
Chicken Caprese Pasta Salad
25min
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
25min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 Std.
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Tuna Niçoise Toasts
3h
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Honey Parmesan Parsnips
50min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1h 10min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min