Kompatibilní verze
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Preparing the Turkey
- 1 turkey (5-6 kg, to serve 8-10 people)
Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
- 2 lemons, thin peelings of skin only
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 80 g pancetta, sliced, cut in pieces
- 150 g mascarpone
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Stuffing the Turkey
- 1 onion, quartered
- 5 bay leaves
- 175 g white wine
- 175 g water
Roasting
- 20 pigs in blankets
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4036 kJ / 965 kcal
- Protein
- 119 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 50 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Sodík
- 1089 mg
Alternativní recepty
Sicilian Salad
30 Min
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3 Std.
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1 Std.
Couscous with Lamb and Vegetable Ragout; Crema Catalana
1 Std. 15 Min
Beef and Beer Pie
1 Std. 40 Min
Get Ahead Turkey Gravy
1h 45min
Steak Provençal Pie
2 godz. 15 min
Honey Parmesan Parsnips
50 Min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 Std. 20 Min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1 Std. 10 Min
Marmalade-glazed Ham
1h 50min
Simple Turkey Gravy
25 Min