Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di funghi champignon a fette
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di vino bianco secco
- 70 g di prosciutto cotto
- 100 g di Emmental
- 1 tuorlo
- 8 fette di pane casereccio
- 150 g di Taleggio a listarelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1293 kJ / 309 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotolini di zucchine e salmone
50 min
Frittelle di cavoli e Emmental
35 min
Biscottini sandwich salati
1h 30min
Tortino di uova e quartirolo con spinaci
40 min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10 min
Coppe di mascarpone al croccante
3h 15 min
Crostini con mousse prosciutto e funghi
2u. 20min
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1h 30min
Bruschette saporite
40 min
Crema spalmabile alla mortadella
15 Min
Crostoni alla salsiccia
15 Min
Bicchierini di mascarpone e cioccolato
50 min