Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di funghi champignon a fette
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di vino bianco secco
- 70 g di prosciutto cotto
- 100 g di Emmental
- 1 tuorlo
- 8 fette di pane casereccio
- 150 g di Taleggio a listarelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1293 kJ / 309 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortini di broccoli e pancetta
50 min
Schiacciata fiorentina
50 min
Tordelli lucchesi
2h 30min
Tortelli di ricotta e melanzane
1h 20min
Sfogliata con burrata e fiori di zucca
1 Std. 10 Min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45 min
Gamberi al balsamico
30 min
Spiedini di pollo alla provenzale
45 min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 min
Baccalà gratinato
1h
Crostoni alla salsiccia
15 menit
Peposo toscano
1h 30min