Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di funghi champignon a fette
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di vino bianco secco
- 70 g di prosciutto cotto
- 100 g di Emmental
- 1 tuorlo
- 8 fette di pane casereccio
- 150 g di Taleggio a listarelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1293 kJ / 309 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa ai capperi
10 Min
Sformatini di uova e funghi
40min
Pomodori ripieni al tonno
40min
Lampredotto
1h 20min
Sformatini di fiori di zucca
1 godz. 30 min
Crostini con mousse prosciutto e funghi
2h 20min
Crema spalmabile di funghi
35 min
Millefoglie di patate e funghi porcini
1h 20min
Sformatini patate e porri
55 min
Sformatini di patate con cuore filante
40min
Tortino di patate dal cuore morbido
1h 20min
Pici all'aglione
1h 25min