Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di filetti di nasello
- 2 cucchiai di succo di limone, spremuto fresco
- 1 ¾ cucchiaino di sale
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 300 g di spinaci tritati surgelati, scongelati e sgocciolati
- ¾ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 40 g di burro + q.b.
- 70 g di farina tipo 00
- 650 g di latte
- ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere
- ½ cucchiaino di basilico secco
- 9 fogli di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- 120 g di mozzarella a fette (5 mm) e sgocciolata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2066 kJ / 494 kcal
- Protein
- 35.7 g
- Sacharidy
- 47.3 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stufato di piselli e carciofi
45 min
Lasagne di mare (per 2 persone)
1u. 40min
Tagliatelle integrali ai broccoli
1 Std. 20 Min
I tacconi allo sgagg
2h
Lasagne agli spinaci, pomodori e formaggio
2 Std. 45 Min
Calzoni ricotta e funghi
1 Std. 5 Min
Gnocchi di mozzarella al prezzemolo con ragù di funghi
1h 30min
Koulibiac di salmone al profumo di aneto
2 Std. 40 Min
Marinatura all'arancia e finocchietto
20min
Fagottini di cavolfiore con insalata di cavolo rosso
45 min
Ragù di funghi
1h 10 min
Lasagne ai funghi (senza glutine)
2 godz. 5 min