Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di filetti di nasello
- 2 cucchiai di succo di limone, spremuto fresco
- 1 ¾ cucchiaino di sale
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 300 g di spinaci tritati surgelati, scongelati e sgocciolati
- ¾ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 40 g di burro + q.b.
- 70 g di farina tipo 00
- 650 g di latte
- ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere
- ½ cucchiaino di basilico secco
- 9 fogli di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- 120 g di mozzarella a fette (5 mm) e sgocciolata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2066 kJ / 494 kcal
- Protein
- 35.7 g
- Sacharidy
- 47.3 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavette pancetta e finferli
40 min
Zuppa di patate e mais
55min
Pappardelle spinaci e cipollotti
40 min
Cannelloni all'uovo con broccolo romanesco al vapore
1 godz. 30 min
Zucca Acorn gratinata
2óra
Hash Browns (frittelle di patate)
1j 10 menit
Pasta al forno vegana
1h
Pasta con salmone e spinaci
55min
Donuts alle patate dolci
1 godz. 30 min
Verdurine in sfoglia
1h
Paccheri zucca e gamberoni
50min
Pizza alla marinara
1h 35min