Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di pecorino Romano a pezzi
- 30 g di semolino di grano
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1000 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
nebo 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40 min
Crescia al formaggio
3u. 10min
Minestra di patate
50 min
Zuppa di baita
45 min
Pasta e ceci con pomodorini
40 min
Minestra di semolino
30 min
Polenta
1 Std.
Pasta e fagioli
50 min
Ciaramicola
1 Std.
Pancotto
30 min
Minestra di pane e lenticchie
55 min
Salsiccia in umido con lenticchie
55 min