Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di pecorino Romano a pezzi
- 30 g di semolino di grano
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1000 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
nebo 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di patate
50 min
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30 Min
Minestra di semolino
30 Min
Zuppa imperiale
1h
Trippa alla trasteverina
45 Min
Palline di ricotta in brodo
1 godz. 15 min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Quadrucci e piselli in brodo
1 godz. 20 min
Pancotto
30 Min
Crema di pomodoro
30 Min
Pasta e fagioli
50 min
Sugo all'amatriciana
50 min