Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g carne picada
- 100 g vinho branco
- ½ pacote de sopa de rabo de boi
- 1 pitada de sal
- 500 g massa folhada
- 150 g fiambre
-
150
g queijo mozarela fatiado
nebo 150 g queijo flamengo fatiado - 1 ovo p/pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3421.8 kJ / 817.8 kcal
- Protein
- 31.6 g
- Sacharidy
- 39.8 g
- Tuk
- 57.3 g
- Nasycený tuk
- 18.8 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 751.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli com frango no forno
35 Min
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1h 10min
Frango pizzaiola com massa fresca
30min
Crepes de frango com milho
1h 15 min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1h 30min
Menu: Massa de atum gratinada e mousse de amora
1h
Rolo de carne de frango à italiana
2h
Empadão de atum
1h 10min
Gratinado de frango e bacon
1h 10min
Quiche de presunto e camembert
1h
Arroz de frango
50min
Empadão enrolado
1h 30min