
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g carne picada
- 100 g vinho branco
- ½ pacote de sopa de rabo de boi
- 1 pitada de sal
- 500 g massa folhada
- 150 g fiambre
-
150
g queijo mozarela fatiado
nebo 150 g queijo flamengo fatiado - 1 ovo p/pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 817.8 kcal / 3421.8 kJ
- Protein
- 31.6 g
- Tuk
- 57.3 g
- Sacharidy
- 39.8 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 18.8 g
- Sodík
- 751.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango pizzaiola com massa fresca
30min
Trança com recheio de salsicha fresca de porco
40min
Empadão enrolado
1hod. 30min
Folhado de bolonhesa e espinafres
1hod.
Crepes de frango com milho
1hod. 15min
Fusilli com frango no forno
35min
Pita shoarma com molho de iogurte e hortelã
1hod. 40min
Farfalle com bacon e cogumelos
55min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1hod. 30min
Arroz de frango
50min
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1hod. 10min
Frango à Gomes de Sá
1hod. 20min