Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g lombos de perca
- 1 c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 1 pitada de tomilho
- 1200 g água
- 40 g azeite
- 250 g arroz
- 50 g cenoura cortada em cubos pequenos
- 1 laranja, só a raspa
- 2 limas, só a raspa
- 1 limão (raspa e sumo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2290.8 kJ / 547.5 kcal
- Protein
- 43.2 g
- Sacharidy
- 60.1 g
- Tuk
- 14.2 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 1321.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetes de peixe-espada e legumes a vapor com arroz pilaf
45 min
Arroz de peixe com espinafres e limão
30 min
Menu: Arroz de pimentos com gambas e Salada de fruta em papelote
40 min
Menu: Massa de atum gratinada e mousse de amora
1 Std.
Massa de frango com cebola, salada quente de legumes e bolo de chocolate a vapor
1 Std. 5 Min
Bifes de peru recheados e arroz a vapor
1 Std.
Arroz de cenoura
30 min
Peixe cítrico e legumes a vapor
40 min
Salmão e legumes a vapor com arroz de açafrão e passas
40 min
Rolinhos de frango ao vapor com arroz de ervilhas
50 min
Pescada com ovos e arroz de alho e coentros
40 min
Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
50 min