Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- ½ spicchio di aglio
- 50 g di cipolla a metà
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 450 g di passata di pomodoro
- 50 g di acqua
- 2 ½ cucchiaini di sale
- 3 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 80 g di peperoni rossi a pezzi (1-1,5 cm)
- 80 g di peperoni gialli a pezzi (1-1,5 cm)
- 150 g di melanzane a pezzi (1-1,5 cm)
- 300 g di zucchine a fettine (3-5 mm)
- 30 g di farina
- 300 g di latte
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 4 uova
- 6 fette di pane bianco in cassetta, senza crosta
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1427 kJ / 341 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 21.9 g
- Tuk
- 22.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Contorno di verdure
25 Min
Verdure ripiene
1h 20min
Quiche Lorraine
45 min
Crostata salata di spinaci
1 godz.
Frittelle di patate
45 min
Crostata alle mele
1 godz.
Cannelloni spinaci e ricotta
1 godz. 30 min
Soufflé al formaggio
55 Min
Strudel di lattuga e burrata
1h 20min
Sformatini di verdure
50 min
Insalata di pasta fredda con trota e verdure
45 min
Erbazzone reggiano
2h