Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 450 g plain flour, plus extra for dusting
- 220 g unsalted butter, cold, diced
- 1 tsp fine sea salt
- 110 g water, ice cold
Filling
- 1000 g water
- 160 g long grain rice
- 3 large eggs
- 250 g echalion shallots, halved
- 40 g unsalted butter, diced
- 250 g fresh button mushrooms
- 4 pinches fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
- 4 pinches fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- 1000 g fresh salmon fillet, skinless
- 4 sprigs fresh dill, leaves only
- 200 g frozen spinach, defrosted, drained well (approx. 500 g frozen weight)
- 1 large egg, beaten
Sauce
- 200 g white wine
- 400 g crème fraîche
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- 4 sprigs fresh dill, leaves only, roughly chopped
- 30 g lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4417 kJ / 1061 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 70 g
- Nasycený tuk
- 35 g
- Sodík
- 1009 mg
Alternativní recepty
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Mini Mushroom Galettes
1h 45 min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Shallot Tarte Tatin
2 Std.
Smoked Salmon Pizza
2 Std. 30 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1h 30min
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35 Min
Emmental Gougères
50min
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2 Std. 30 Min