Kompatibilní verze
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Stuffed Aubergines
- 3 aubergines
- 2 pinches fine sea salt
- 80 g olive oil
- 100 g bulgar wheat
- 250 g water
- 50 g spring onions, cut in pieces
- 100 g red peppers, cut in pieces
Saffron Yoghurt
- 30 g lemon juice, freshly squeezed
- 50 g olive oil
- 1 tsp saffron
- 1 garlic clove
- 180 g Greek yoghurt
- 50 g pomegranate seeds
- 30 g toasted pine nuts
- 20 g fresh basil leaves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1653 kJ / 395 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 10 g
Alternativní recepty
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 Min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Lentil moussaka
2h 20min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h