Kompatibilní verze
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Stuffed Aubergines
- 3 aubergines
- 2 pinches fine sea salt
- 80 g olive oil
- 100 g bulgar wheat
- 250 g water
- 50 g spring onions, cut in pieces
- 100 g red peppers, cut in pieces
Saffron Yoghurt
- 30 g lemon juice, freshly squeezed
- 50 g olive oil
- 1 tsp saffron
- 1 garlic clove
- 180 g Greek yoghurt
- 50 g pomegranate seeds
- 30 g toasted pine nuts
- 20 g fresh basil leaves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1653 kJ / 395 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 10 g
Alternativní recepty
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1sa
Garlic and White Bean Stew
50 dk
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Seitan Chilli
25 dk
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2sa
Mushroom Parmentier
1sa 10 dk
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1sa
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 dk
Pearl Barley and White Bean Stew
1sa
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1sa