
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta per cannelloni
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova (da 60 g circa)
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno ricotta e spinaci
- 700 g di acqua
- 600 g di spinaci in foglia surgelati
- 150 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di ricotta vaccina scolata dal siero
Besciamella
- 500 g di latte
- 50 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
- ½ - 1 cucchiaino di sale a piacere
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
Per terminare
- 2 - 3 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 20 g di burro a fiocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 897 kcal / 3753 kJ
- Protein
- 41.9 g
- Tuk
- 45.9 g
- Sacharidy
- 84.3 g
- Vláknina
- 302.1 g
Alternativní recepty
Crostata salata di spinaci
1hod.
Verdure ripiene
1hod. 20min
Lasagne al forno
2hod. 30min
Lasagne valtellinesi
2hod.
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2hod. 20min
Zucchine ripiene
1hod. 10min
Lasagne alla parmigiana
3hod. 25min
Verdurine in sfoglia
1hod.
Girandole di magro
1hod. 5min
Frittatine agli spinaci ripiene
45min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2hod.
Besciamella veloce
15min