Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di funghi champignon
- 500 - 600 g di acqua
- 200 g di latte
-
1
dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 50 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di formaggio fuso spalmabile (tipo formaggini a triangolo) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 550.3 kJ / 131.5 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata fredda peperone, melanzana e curry
2 Std.
Vellutata di pomodoro e basilico
30 min
Crema di pomodoro
30 min
Zuppa di funghi e paprika
30 min
Crema di asparagi
50min
Crema di carote all'arancia
30 min
Crema di zucchine
30 min
Delizia di pollo al crescione
50min
Crema di funghi
20 min
Vellutata di funghi
50min
Vellutata di porcini
50min