Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di funghi champignon
- 500 - 600 g di acqua
- 200 g di latte
-
1
dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 50 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di formaggio fuso spalmabile (tipo formaggini a triangolo) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 550.3 kJ / 131.5 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di porri, funghi e pancetta
40min
Crema di zucchine
30 Min
Vellutata di porcini
50 min
Vellutata di funghi
50 min
Cipollata
1h
Crema di spinaci e Asiago
45 Min
Crema di funghi
20min
Vellutata di verdura e frutti di mare
45 Min
Crema di lattuga e menta
35min
Crema spalmabile di funghi
35min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1 Std. 10 Min
Zuppa di peperoni rossi e zucchine
55 Min