Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 limoni, preferibilmente biologici, la scorza e il succo
- 80 g di olio extravergine di oliva
- ¾ di cucchiaino di sale
- 1 ½ cucchiaino di pepe nero macinato
-
4
filetti di rombo (120-200 g ciascuno)
nebo 4 filetti di pesce bianco (120-200 g ciascuno) - 200 g di verdure miste (carote, zucchine, gambo di sedano, rape) a pezzi
- 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a fette (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1693 kJ / 404 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50 menit
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 menit
Orata al sale
40 min
Merluzzo con burro agli agrumi
50 menit
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 min
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1 godz. 5 min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35 Min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50 menit
Salmone, asparagi e riso al Varoma
45 Min
Sogliola al vapore con verdurine
45 Min