Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 limoni, preferibilmente biologici, la scorza e il succo
- 80 g di olio extravergine di oliva
- ¾ di cucchiaino di sale
- 1 ½ cucchiaino di pepe nero macinato
-
4
filetti di rombo (120-200 g ciascuno)
nebo 4 filetti di pesce bianco (120-200 g ciascuno) - 200 g di verdure miste (carote, zucchine, gambo di sedano, rape) a pezzi
- 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a fette (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1693 kJ / 404 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 min
Merluzzo con burro agli agrumi
50 min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 min
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1 Std. 5 Min
Sogliola al vapore con verdurine
45 min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50 min
Merluzzo agli aromi, con zucca e patate
35 min
Coda di rospo con verdure
40 min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 min