Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a metà
- 40 g di pancetta di maiale dolce a cubetti (1 cm)
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di spinaci freschi lessati, ben strizzati
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 740 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro
- 20 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1690 kJ / 404 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto spinaci e piselli
35 Min
Risotto burrata e piselli
40 min
Risotto verde con spinaci e pancetta
45 Min
Farrotto alla zucca e salsiccia
45 Min
Risotto alle carote e salsiccia con chips di carote viola (per 2 persone)
40 min
Risotto arancione con zucca e carota
35 Min
Risotto spinaci e gamberetti
30 min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40 min
Risotto alle melanzane
45 Min
Risotto con la zucca e pancetta
40 min
Risotto con zucca e Taleggio
45 Min
Risotto alla castellana
35 Min