Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 150 g di latte
- 5 g di lievito di birra disidratato
- 1 cucchiaio di zucchero
- 280 g di farina tipo 0 (12% di contenuto proteico)
- 55 g di burro a pezzi
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 400 g di acqua temperatura ambiente
- 4 uova fredde
- 500 g di bietole, le foglie a pezzi
- 60 g di cipollotto a fettine
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di erbe aromatiche fresche miste (erba cipollina, prezzemolo, aneto, dragoncello), solo foglie
- 150 g di formaggio fresco spalmabile
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 uovo sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1512.5 kJ / 361.5 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 37.4 g
- Tuk
- 19.9 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 430 mg
Alternativní recepty
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2 godz. 20 min
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50min
Torta salata agli spinaci
1j 30 menit
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 Min
Scarpazza sarzanese
2j 30 menit
Torta alle bietole
3sa
Torta salata porri e bietole
1j 30 menit
Torta de gee
1j 30 menit
Tortino di fagiolini e patate
1j 30 menit
Polpettone fagiolini e patate
1j 30 menit
Torta salata di bietole
1j
Crostata salata di spinaci
1j