Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 150 g di latte
- 5 g di lievito di birra disidratato
- 1 cucchiaio di zucchero
- 280 g di farina tipo 0 (12% di contenuto proteico)
- 55 g di burro a pezzi
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 400 g di acqua temperatura ambiente
- 4 uova fredde
- 500 g di bietole, le foglie a pezzi
- 60 g di cipollotto a fettine
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di erbe aromatiche fresche miste (erba cipollina, prezzemolo, aneto, dragoncello), solo foglie
- 150 g di formaggio fresco spalmabile
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 uovo sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1512.5 kJ / 361.5 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 37.4 g
- Tuk
- 19.9 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 430 mg
Alternativní recepty
Torta salata porri e bietole
1h 30 min
Peperoni imbottiti alla napoletana
45 min
Torta di bietole e pecorino in padella
1u. 20min
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30 min
Scarpazza sarzanese
2h 30min
Peperoni ripieni di riso
1h 30 min
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2h 20 min
Strudel di verdure
2u.
Verdurine in sfoglia
1u.
Quiche radicchio e bietole
1h 15min
Peperoni ripieni alla barese
55min
Parmigiana di melanzane
2u.