
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di cotechino precotto
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 rametto di timo fresco le foglioline lavate e asciugate
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di carota pelata
- 40 g di sedano
- 50 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi pioppini freschi, puliti
- 250 g di lenticchie rosse secche spezzate e decorticate
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 1000 g di acqua
-
20
g di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 625 kcal / 2614.5 kJ
- Protein
- 31.2 g
- Tuk
- 40.6 g
- Sacharidy
- 36 g
- Vláknina
- 11.7 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Sodík
- 1143.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Costolette di agnello in salsa bernese
4hod.
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24hod.
Polenta con ragù (Bimby Friend)
1hod. 10min
Crema di mais (creamed corn)
30min
Ravioli luganega e porcini
2hod.
Polenta con funghi e salsiccia
1hod. 30min
Zuppa di frutti di mare a Cottura Lenta
1hod. 5min
Stufato di tacchino e cavolo cinese
40min
Zuppa di pasta e polpette ai funghi
1hod. 15min
Riso pilaf con vitello
1hod. 50min
Pita rustica
1hod. 35min
Quadrucci e piselli in brodo
1hod. 20min