Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1800 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 800 g di filetti di merluzzo (4x200 g ciascuno, spessore 2 cm)
- 5 pizzichi di sale
- 5 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di radice fresca di zenzero, pelata e a pezzi
- 350 g di broccoli, le cimette
- 30 g scalogno
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2099.7 kJ / 501.5 kcal
- Protein
- 41.2 g
- Sacharidy
- 23.5 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 832.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1h 20min
Involtini di branzino con sugo alla puttanesca
1h
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40min
Patate Sottovuoto
2h
Asparagi sottovuoto
50min
Contorno di zucchine sottovuoto
30min
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7 Std.
Polpettone di manzo ripieno sottovuoto
5h
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Polpo agli agrumi
1h