Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1800 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 800 g di filetti di merluzzo (4x200 g ciascuno, spessore 2 cm)
- 5 pizzichi di sale
- 5 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di radice fresca di zenzero, pelata e a pezzi
- 350 g di broccoli, le cimette
- 30 g scalogno
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2099.7 kJ / 501.5 kcal
- Protein
- 41.2 g
- Sacharidy
- 23.5 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 832.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20 min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 min
Cuori in amor di rapa
2 godz.
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30 min
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40 Min
Calamari Sottovuoto
50min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 Std. 10 Min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Contorno di carciofi sottovuoto
50min