Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1800 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 800 g di filetti di merluzzo (4x200 g ciascuno, spessore 2 cm)
- 5 pizzichi di sale
- 5 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di radice fresca di zenzero, pelata e a pezzi
- 350 g di broccoli, le cimette
- 30 g scalogno
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2099.7 kJ / 501.5 kcal
- Protein
- 41.2 g
- Sacharidy
- 23.5 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 832.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetto di trota con purea di broccoli
50 min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 min
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3 Std. 20 Min
Pollo al vapore con carciofi su letto di agretti
50 min
Pollo con cavolfiori tricolore con olio aromatizzato ai pepi
4 Std.
Salmone all'arancia con agretti
40 min
Crema di cavolfiori colorati e mandorle
45 min
Focaccia ai cereali con mousse ai gamberi
3 Std. 30 Min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Pesce persico ai carciofi
30 min
Vellutata al cavolo viola e kefir
50 min