
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln geviertelt
- 250 g Suppengemüse (z. B. Karotte, Sellerie, Petersilienwurzel, etc.), in Stücken (4 cm)
- 5 Stängel Petersilie
-
5
Stängel Liebstöckel, frisch
nebo 3 TL Liebstöckel, getrocknet - 450 - 550 g Rindfleisch, ohne Knochen (Suppenfleisch), in Stücken (7 cm)
- 6 Pfefferkörner, schwarz
- 6 Wacholderbeeren
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 2 Gewürznelken
- 3 - 3 ½ TL Salz
- 1000 - 1500 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 175 kcal / 732 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 4 g
Alternativní recepty
Menü: Tafelspitz mit Semmelkren und Schnittlauchsauce; Mascarpone-Erdbeerdessert
1hod. 45min
Sous-vide Schweinskotelett mit Apfel-Sellerie-Salat
2hod. 10min
Erdäpfelsalat
1hod.
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1hod.
Gemüsekraftsuppe
3hod. 45min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
Reisfleisch
2hod. 20min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1hod. 10min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Rindsgulasch klassisch
3hod. 20min
Frittaten
30min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3hod.