Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 250 g Suppengemüse (z. B. Karotte, Sellerie, Petersilienwurzel, etc.), in Stücken (4 cm)
- 5 Stängel Petersilie
-
5
Stängel Liebstöckel, frisch
nebo 3 TL Liebstöckel, getrocknet - 450 - 550 g Rindfleisch, ohne Knochen (Suppenfleisch), in Stücken (7 cm)
- 6 Pfefferkörner, schwarz
- 6 Wacholderbeeren
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 2 Gewürznelken
- 3 - 3 ½ TL Salz
- 1000 - 1500 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 732 kJ / 175 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1h 50min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3h 50min
Rindsgulasch klassisch
3h 20min
Dampfgegarte Kohlsprossen und Karfiolröschen
20 min.
Frittaten
30 Min
Dampfgegarte grüne Fisolen und grüne breite Bohnen
20 min.
Kümmelbraten mit Serviettenknödeln und Erdäpfelsalat
3h 10 min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1 Std.
Risi-Bisi
30 Min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3h
Reisfleisch
2 Std. 20 Min
Gefülltes Brathenderl
1h 45min