Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
-
20
g Schmalz
nebo 20 g Öl - 20 g Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- 1 ½ EL Paprikapulver, edelsüß
- ½ - 1 TL Cayennepfeffer, gemahlen
- 600 g Schweinefleisch, sehnenfrei (von der Schulter)
- 500 g Sauerkraut
- 80 g Weißwein, trocken
- 370 g Wasser
- 1 ¼ TL Salz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 500 g Erdäpfel, festkochend
- Sauerrahm zum Servieren
- ½ EL Maisstärke
- 1 EL frische Petersilie, Blättchen gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2871 kJ / 686 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 9 g
- Sodík
- 1676 mg
Alternativní recepty
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50min
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40 min
Boef Stroganoff
50min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1h
Rindsgulasch klassisch
3 Std. 20 Min
Fiakergulasch
2 godz. 15 min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min