![Roasted Parsnip and Chestnut Pâté Roasted Parsnip and Chestnut Pâté](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E449BDE0-137D-42F3-AE6D-F7351F59B9B1/Derivates/9e6aaca2-1064-495b-8b2d-a0e98164cc38.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g parsnips, peeled, halved lengthways or quartered if large
- 6 garlic cloves, unpeeled
- 1 Tbsp sunflower oil
- 5 g fresh parsley leaves
- 5 g fresh sage leaves
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 75 g cooked, peeled chestnuts
- 80 g vegan soft cheese
- 80 g coconut yoghurt, vegan
- ½ tsp ground cumin
- 1 - 2 tsp lemon juice, to taste
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 677 kJ / 162 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 126 mg
Alternativní recepty
Curried Parsnip Soup
30 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Festive Nut Roast Wreath
2 Std.
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 Min
Honey Parmesan Parsnips
50 Min
Butternut Squash and Chestnut Rolls
1 Std. 40 Min
Butterbean Mash with Paprika
20min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 Std. 15 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min