Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g parsnips, peeled, halved lengthways or quartered if large
- 6 garlic cloves, unpeeled
- 1 Tbsp sunflower oil
- 5 g fresh parsley leaves
- 5 g fresh sage leaves
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 75 g cooked, peeled chestnuts
- 80 g vegan soft cheese
- 80 g coconut yoghurt, vegan
- ½ tsp ground cumin
- 1 - 2 tsp lemon juice, to taste
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 677 kJ / 162 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 126 mg
Alternativní recepty
Festive Nut Roast Wreath
2h
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40 min
Edamame and Spinach Dip
5min
Red Pepper Houmous
5min
Spiced Red Cabbage
1h 10 min