Zařízení & příslušenství
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 45min.
6 portions
Suroviny
-
parsnips peeled, halved lengthways or quartered if large300 g
-
garlic cloves unpeeled6
-
sunflower oil1 Tbsp
-
fresh parsley leaves5 g
-
fresh sage leaves5 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
cooked, peeled chestnuts75 g
-
vegan soft cheese80 g
-
coconut yoghurt vegan80 g
-
ground cumin½ tsp
-
lemon juice to taste1 - 2 tsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
126 mg
Protein
4 g
Kalorie
677 kJ /
162 kcal
Tuk
9 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Spiced Red Cabbage
1hod. 10min.
Festive Nut Roast Wreath
2hod.
Mushroom Pâté
1hod. 30min.
Celeriac and Apple Soup
55min.
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min.
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1hod.
Courgette and Pine Nut Cake
50min.
Courgette and Lemon Sorbet
8hod. 5min.
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1hod. 30min.
Curried Parsnip Soup
30min.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1hod. 30min.
Sumac and Tahini Houmous
10min.