Zařízení & příslušenství
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 45min.
6 portions
Suroviny
-
parsnips peeled, halved lengthways or quartered if large300 g
-
garlic cloves unpeeled6
-
sunflower oil1 Tbsp
-
fresh parsley leaves5 g
-
fresh sage leaves5 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
cooked, peeled chestnuts75 g
-
vegan soft cheese80 g
-
coconut yoghurt vegan80 g
-
ground cumin½ tsp
-
lemon juice to taste1 - 2 tsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
126 mg
Protein
4 g
Kalorie
677 kJ /
162 kcal
Tuk
9 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30min.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min.
Mushroom Pâté
1hod. 30min.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1hod. 30min.
Hot Artichoke Dip
30min.
Beetroot Houmous
15min.
Festive Nut Roast Wreath
2hod.
Apricot and Nut Stuffing
45min.
Beetroot and Halloumi Burgers
1hod.
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4hod.
Spiced Red Cabbage
1hod. 10min.
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min.