Veggie Wellington
TM6 TM5 TM31

Veggie Wellington

4.1 ( 35 hodnocení )

Suroviny

  • 200 g sweet potatoes cut in pieces (2 cm)
  • 1 sprig fresh rosemary leaves only
  • 1 sprig fresh thyme leaves only
  • 3 Tbsp olive oil
  • 100 g sourdough bread toasted, torn in pieces (2-3 cm)

Puff Pastry

  • 200 g unsalted butter (diced 2 cm and previously frozen for 1-2 hours)
  • 200 g plain flour plus extra for dusting
  • 90 g water cold
  • ½ tsp fine sea salt

Filling

  • 150 g red onions quartered
  • 1 ¼ tsp fine sea salt
  • ¾ tsp ground black pepper
  • 2 Tbsp olive oil
  • 150 g kale sliced in strips (1 cm)
  • 200 g fresh baby spinach
  • 100 g cooked chestnuts, peeled crumbled
  • 50 g pine nuts
  • 1 lemon thin peelings of skin and 10 g juice
  • 3 garlic cloves
  • 10 g unsalted butter
  • 250 g button mushrooms

Assembly

  • 1 medium egg for glazing
  • 1 Tbsp milk for glazing

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
520 kcal / 2174 kJ
Protein
8.5 g
Tuk
36.2 g
Sacharidy
40 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty