
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g sweet potatoes cut in pieces (2 cm)
- 1 sprig fresh rosemary leaves only
- 1 sprig fresh thyme leaves only
- 3 Tbsp olive oil
- 100 g sourdough bread toasted, torn in pieces (2-3 cm)
Puff Pastry
- 200 g unsalted butter (diced 2 cm and previously frozen for 1-2 hours)
- 200 g plain flour plus extra for dusting
- 90 g water cold
- ½ tsp fine sea salt
Filling
- 150 g red onions quartered
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp olive oil
- 150 g kale sliced in strips (1 cm)
- 200 g fresh baby spinach
- 100 g cooked chestnuts, peeled crumbled
- 50 g pine nuts
- 1 lemon thin peelings of skin and 10 g juice
- 3 garlic cloves
- 10 g unsalted butter
- 250 g button mushrooms
Assembly
- 1 medium egg for glazing
- 1 Tbsp milk for glazing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 520 kcal / 2174 kJ
- Protein
- 8.5 g
- Tuk
- 36.2 g
- Sacharidy
- 40 g
Alternativní recepty
Vegetable Stroganoff
30 Min
Festive Nut Roast Wreath
2 Std.
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 Std. 5 Min
Root Vegetable Gratin
1 Std.
Seitan Chilli
25 Min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.
Nut Balls with Tomato Sauce
50 Min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Cape Malay Vegetable Curry
35 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 Std.
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min