Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de queso Idiazábal en trozos
- 40 g de palomitas de maíz
- 50 g de dulce de membrillo cortado en tiras finas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 72 kJ / 17 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Crema de guisantes dulces y polvo de kikos (Salvador Gallego)
2 godz. 15 min
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
6 godz. 45 min
Texturas de gin-tonic
10 Std. 40 Min
Cremoso de ibérico
5min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6h 20 min
Panna cotta de foie con compota de higos y manzana
3h
Bombones de gambón y su bisque
1 Std. 50 Min
Paté de cabrales a la sidra
4h 45min
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30 min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5h 45min
Pintxo Donosti
15min
Emulsión de patata con pulpo
50min