Risotto mango e Parmigiano reggiano

Risotto mango e Parmigiano reggiano

4.1 22 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 100 g di vino bianco
  • 790 g di acqua
    790 g di brodo vegetale
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di polpa di mango a dadini (1 cm)
  • 20 g di burro
  • Parmigiano Reggiano in scaglie q.b.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 15.9 g
Kalorie 2213 kJ / 529 kcal
Tuk 20.5 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 39.8 g
Sacharidy 69.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...