Risotto mango e Parmigiano reggiano

Risotto mango e Parmigiano reggiano

4.1 21 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
4 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di scalogno a pezzi
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso Carnaroli
    320 g
  • di vino bianco
    100 g
  • di acqua
    790 g
    790 g di brodo vegetale
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di polpa di mango a dadini (1 cm)
    150 g
  • di burro
    20 g
  • Parmigiano reggiano in scaglie q.b.

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 529 kcal / 2213 kJ
Protein 15.9 g
Tuk 20.5 g
Sacharidy 69.5 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 39.8 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...