
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 100 g di vino bianco
-
790
g di acqua
nebo 790 g di brodo vegetale - 1 cucchiaino di sale
- 150 g di polpa di mango a dadini (1 cm)
- 20 g di burro
- Parmigiano reggiano in scaglie q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 529 kcal / 2213 kJ
- Protein
- 15.9 g
- Tuk
- 20.5 g
- Sacharidy
- 69.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Nasycený tuk
- 39.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto fragole e cioccolato
30min
Risotto asparagi e fragole
35min
Risotto melone e speck
40min
Risotto alle more
40min
Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano
30min
Risotto alla zucca e balsamico
30min
Risotto bresaola e pere (senza glutine)
35min
Risotto bianco con porri e mela
30min
Risotto con uva e funghi
30min
Risotto funghi e mirtilli
35min
Risotto mele e radicchio rosso
40min
Risotto alle fragole e peperoncino
40min