Risotto mango e Parmigiano reggiano
TM5 TM6

Risotto mango e Parmigiano reggiano

4.0 (20 hodnocení)

Suroviny

  • 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 100 g di vino bianco
  • 790 g di acqua
    nebo 790 g di brodo vegetale
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di polpa di mango a dadini (1 cm)
  • 20 g di burro
  • Parmigiano reggiano in scaglie q.b.

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
2213 kJ / 529 kcal
Protein
15.9 g
Sacharidy
69.5 g
Tuk
20.5 g
Nasycený tuk
39.8 g
Vláknina
1.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty