Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di acqua
- 400 g di gamberetti sgusciati, privati delle interiora e lavati
- 10 cubetti cubetti di ghiaccio
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 460 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati e sciacquati
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 4008 kJ / 958 kcal
- Protein
- 96 g
- Sacharidy
- 64.8 g
- Tuk
- 36.8 g
- Vláknina
- 26.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orata al sale
40min
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Insalata di totano e piselli al lime
1h
Insalata di mare
1h 30min
Scorfano al cartoccio con patate viola
35min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min
Insalata di gamberi alla siciliana
40min
Gamberi al balsamico
30min
Insalata di gamberi e fagioli cannellini
40min
Lasagne di mare (per 2 persone)
1 Std. 40 Min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30min