Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di acqua
- 400 g di gamberetti sgusciati, privati delle interiora e lavati
- 10 cubetti cubetti di ghiaccio
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 460 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati e sciacquati
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 4008 kJ / 958 kcal
- Protein
- 96 g
- Sacharidy
- 64.8 g
- Tuk
- 36.8 g
- Vláknina
- 26.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orata al sale
40 min
Calamari cipolle e patate
50 min
Merluzzo alla pizzaiola
30 min
Insalatina di calamari e pepe rosso
1 Std.
Gamberi al balsamico
30 min
Insalata di calamari al limone
35 min
Insalata di pesce esotica
30 min
Insalata di calamari e pesche
40 min
Mazzancolle alle albicocche
30 min
Insalata di gamberi e fagioli cannellini
40 min
Coda di rospo con verdure
40 min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min