Risotto rabarbaro, zenzero e limone

Risotto rabarbaro, zenzero e limone

4.3 3 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porzioni

Suroviny

  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di rabarbaro a fette sottili
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 80 g di vino bianco
  • 800 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 20 g di burro
  • 20 g di radice fresca di zenzero grattugiata
  • 1 limone preferibilmente biologico, la scorza grattugiata

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 6 g
Kalorie 1803 kJ / 431 kcal
Tuk 14.6 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 12.5 g
Sacharidy 67.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...