Risotto rabarbaro, zenzero e limone

Risotto rabarbaro, zenzero e limone

4.3 3 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 35min
4 porzioni

Suroviny

  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di rabarbaro a fette sottili
    200 g
  • di riso Carnaroli
    320 g
  • di vino bianco
    80 g
  • di acqua
    800 g
  • dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    1
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di burro
    20 g
  • di radice fresca di zenzero grattugiata
    20 g
  • limone preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
    1

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 431 kcal / 1803 kJ
Protein 6 g
Tuk 14.6 g
Sacharidy 67.9 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 12.5 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...