Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di rabarbaro a fette sottili
- 320 g di riso Carnaroli
- 80 g di vino bianco
- 800 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro
- 20 g di radice fresca di zenzero, grattugiata
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 67.9 g
- Tuk
- 14.6 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20 min
Riso con pollo e menta (Com gà rau thom)
1j 30 menit
Gelato al tofu e cioccolato
6h 10min
Gelato al rabarbaro
36 Std. 25 Min
Gazpacho indiano
2j 10 menit
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 min
Wonton soup
45 Min
Pane al curry e paprika
4 godz. 50 min
Risotto con mele e funghi
40 min
Vellutata fredda peperone, melanzana e curry
2j
Vellutata speziata di carote e zenzero
25 min