Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di rabarbaro a fette sottili
- 320 g di riso Carnaroli
- 80 g di vino bianco
- 800 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro
- 20 g di radice fresca di zenzero, grattugiata
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 67.9 g
- Tuk
- 14.6 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto funghi e mirtilli
35 min
Risotto al prosecco e lavanda
30 分钟
Gelato veloce quark e frutta
5min
Insalata fredda con soba noodles e salmone
Žádné hodnocení
Insalata di lenticchie verdi, arance e zenzero
40 分钟
Couscous con pollo, agnello e salsiccia piccante
1 godz. 10 min
Risotto mango e Parmigiano reggiano
40 分钟
Risotto con fave, primosale, birra e fiori
1小时
Risotto alle more
40 分钟
Risotto melone e speck
40 分钟
Risotto autunnale
50 分钟
Risotto ai profumi d'estate
30 分钟