
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di rabarbaro a fette sottili
- 320 g di riso Carnaroli
- 80 g di vino bianco
- 800 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro
- 20 g di radice fresca di zenzero grattugiata
- 1 limone preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 431 kcal / 1803 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 14.6 g
- Sacharidy
- 67.9 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla milanese CucinaBarilla
20min
Risotto melone e speck
40min
Risotto carote e bacon
40min
Polpettine di manzo vietnamite con noodles piccanti
1hod.
Risotto ai profumi d'estate
30min
Arrosto di lenticchie con patate dolci e purea di sedano rapa e broccoli
1hod.
Risotto bresaola e pere (senza glutine)
35min
Risotto alle castagne
30min
Risotto autunnale
50min
Risotto funghi e mirtilli
35min
Risotto limone, pepe e maggiorana
35min
Risotto con mele e funghi
40min