Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carne trita di manzo (macinata grossa)
- 150 g di birra
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di paprika piccante
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 50 g di peperoncini jalapeño a tocchetti (2 cm)
- 350 g di passata di pomodoro
- 200 - 280 g di fagioli rossi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1734 kJ / 415.5 kcal
- Protein
- 29.4 g
- Sacharidy
- 16.5 g
- Tuk
- 25.3 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 88.3 g
- Sodík
- 4.6 mg
Alternativní recepty
Chili con carne
1 godz. 20 min
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6h 30 min
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta con mini tortillas
5h
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2 Std.
Pulled pork a Cottura Lenta
7 Std.
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2h 10min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 Std. 35 Min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 Std. 35 Min
Filetto di maiale con salsa speziata al cocco e pane naan all'aglio
1h
Tortillas di pollo glassato
40min
Pollo karaage con salsa di soia aromatizzata
30min
Straccetti di maiale con noodles e verdure
1 Std. 10 Min