Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de tomate
- 1 trozo de jengibre fresco pelado (2 cm)
- 1 guindilla roja (cortada a lo largo y sin semillas)
- 10 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de sal
- 2 tomates en cuartos
Relleno de cangrejo
- 20 g de cilantro fresco
- 1 tira de piel de limón
- 1 diente de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 1 guindilla roja (cortada a lo largo y sin semillas)
- 1 pellizco de comino molido
- 300 g de carne de cangrejo
- 8 láminas de masa filo (aprox. 48 cm x 25 cm)
- aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 637.6 kJ / 152.1 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 Std. 50 Min
Rillettes de cerdo
2h 10 min
Áspic de huevos de codorniz con huevas de mújol y salmón
1 Std. 40 Min
Snacks de gambas (Giau Gung Ob)
35min
Bombones de gianduja
1 Std.
Costrada griega
50min
Bocaditos de marisco fritos con salsa agridulce de yogur
45 Min
Blinis con champiñones y salsa de limón con cebollino
1 Std.
Albondigones con compota de tomate
1h 5min
Pizza marinera
1 Std. 40 Min
Pizza cuatro estaciones
1 Std. 30 Min
Pizza diavola
2 Std. 15 Min