Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de tomate
- 1 trozo de jengibre fresco pelado (2 cm)
- 1 guindilla roja (cortada a lo largo y sin semillas)
- 10 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de sal
- 2 tomates en cuartos
Relleno de cangrejo
- 20 g de cilantro fresco
- 1 tira de piel de limón
- 1 diente de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 1 guindilla roja (cortada a lo largo y sin semillas)
- 1 pellizco de comino molido
- 300 g de carne de cangrejo
- 8 láminas de masa filo (aprox. 48 cm x 25 cm)
- aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 637.6 kJ / 152.1 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada de ahumados con vinagreta de alcaparras, mostaza y miel
20 Min
Cheesecake salado con tomates cherry
3 Std. 40 Min
Snacks de gambas (Giau Gung Ob)
35 min
Chuletitas a la brasa (Francis Paniego)
3h
Minihamburguesas de bonito
3 Std. 40 Min
Pan marroquí de cúrcuma relleno de ternera
2h 40min
Gambones o langostinos marinados en papillote
2 godz. 30 min
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48 godz.
Tacos de gambas con salsa de pimientos
40 Min
Aperitivos de hojaldre
25 Min
Trufas picantes de chocolate (Chocolat)
1 Std. 20 Min
Milhojas de berenjenas con salsa de yogur y mostaza
40 Min