Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de tomate
- 1 trozo de jengibre fresco pelado (2 cm)
- 1 guindilla roja (cortada a lo largo y sin semillas)
- 10 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de sal
- 2 tomates en cuartos
Relleno de cangrejo
- 20 g de cilantro fresco
- 1 tira de piel de limón
- 1 diente de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 1 guindilla roja (cortada a lo largo y sin semillas)
- 1 pellizco de comino molido
- 300 g de carne de cangrejo
- 8 láminas de masa filo (aprox. 48 cm x 25 cm)
- aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 637.6 kJ / 152.1 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brochetas de fruta con salsa de toffee
15 Min
Albóndigas de atún con salsa teriyaki
30min
Albóndigas de cordero y chimichurri con ensalada
2 godz.
Hojaldre de espárragos blancos en conserva y salmón con bearnesa
40min
Panes de coco con pollo hoisin
55 min
Arancini con granada y fondue de queso de cabra
1 godz.
Lasaña de marisco
1 godz. 15 min
Cachopo asturiano con salsa Cabrales y salsa de carne
1 godz.
Mejillones marinados con crema de azafrán
40min
Lasaña fría de marisco con vinagreta de langostinos
1 godz. 30 min
Trucha con ensalada de lentejas y naranja
1 godz. 30 min
Solomillo Wellington
2 godz.