Zařízení & příslušenství
Salmon Fillets with Salsa Verde
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
Salsa Verde
-
garlic cloves4
-
anchovy fillets, in oil5
-
lemon thin peelings of skin and juice1
-
fresh parsley tough stems removed25 g
-
fresh basil tough stems removed25 g
-
pickled baby capers drained50 g
-
extra virgin olive oil40 g
Salmon and Assembly
-
water500 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
new potatoes quartered250 g
-
fresh salmon fillets (approx. 120 g each)4
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon sliced (5 mm)1
-
mangetout200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
33 g
Kalorie
2011 kJ /
483 kcal
Tuk
33 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
under 500 calories
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Shellfish Nage with Champagne
1hod. 5min.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1hod.
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min.
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35min.
Fish Stew
45min.
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30min.
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min.
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min.
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min.
Prawn Saganaki
35min.
Prawn and Chorizo Paella
45min.