Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa Verde
- 4 garlic cloves
- 5 anchovy fillets, in oil
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 25 g fresh parsley, tough stems removed
- 25 g fresh basil, tough stems removed
- 50 g pickled baby capers, drained
- 40 g extra virgin olive oil
Salmon and Assembly
- 500 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 250 g new potatoes, quartered
- 4 fresh salmon fillets (approx. 120 g each)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon, sliced (5 mm)
- 200 g mangetout
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2011 kJ / 483 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 33 g
Alternativní recepty
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Steamed Salmon Parcels
55 Min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Cod with citrus butter
50 Min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min