
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa Verde
- 4 garlic cloves
- 5 anchovy fillets, in oil
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 25 g fresh parsley, tough stems removed
- 25 g fresh basil, tough stems removed
- 50 g pickled baby capers, drained
- 40 g extra virgin olive oil
Salmon and Assembly
- 500 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 250 g new potatoes, quartered
- 4 fresh salmon fillets (approx. 120 g each)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon, sliced (5 mm)
- 200 g mangetout
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2011 kJ / 483 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 33 g
Alternativní recepty
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Cod with citrus butter
50min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Steamed Salmon with Courgetti
35min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Seafood Risotto
40min