Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa Verde
- 4 garlic cloves
- 5 anchovy fillets, in oil
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 25 g fresh parsley, tough stems removed
- 25 g fresh basil, tough stems removed
- 50 g pickled baby capers, drained
- 40 g extra virgin olive oil
Salmon and Assembly
- 500 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 250 g new potatoes, quartered
- 4 fresh salmon fillets (approx. 120 g each)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon, sliced (5 mm)
- 200 g mangetout
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2011 kJ / 483 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 33 g
Alternativní recepty
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Pork with Spinach Lentils
20min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Thai Steamed Trout Parcels
35min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Steamed Salmon with Courgetti
35min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Cod with citrus butter
50min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min