Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa Verde
- 4 garlic cloves
- 5 anchovy fillets, in oil
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 25 g fresh parsley, tough stems removed
- 25 g fresh basil, tough stems removed
- 50 g pickled baby capers, drained
- 40 g extra virgin olive oil
Salmon and Assembly
- 500 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 250 g new potatoes, quartered
- 4 fresh salmon fillets (approx. 120 g each)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon, sliced (5 mm)
- 200 g mangetout
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2011 kJ / 483 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 33 g
Alternativní recepty
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Prawn Saganaki
35min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min