Wild Salmon Fishcakes
TM6 TM5 TM31

Wild Salmon Fishcakes

3.8 ( 18 hodnocení )

Suroviny

  • 2 slices sourdough bread roughly torn
    nebo 2 slices gluten free bread (e.g. Genius Bread), roughly torn
  • 1 lemon thin peelings of skin, plus slices for serving
  • 15 g fresh flat-leaf parsley cut in pieces
  • 520 g fresh salmon fillets skinless, cut in pieces
  • 1 large egg
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 Tbsp ghee
    nebo 1 Tbsp coconut oil

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
254 kcal / 1061 kJ
Protein
22 g
Tuk
15.2 g
Sacharidy
7.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty