Wild Salmon Fishcakes

Wild Salmon Fishcakes

3.8 22 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 30min.
6 portions

Suroviny

  • sourdough bread roughly torn
    2 slices
    2 slices gluten free bread, (e.g. Genius Bread), roughly torn
  • lemon thin peelings of skin, plus slices for serving
    1
  • fresh flat-leaf parsley cut in pieces
    15 g
  • fresh salmon fillets skinless, cut in pieces
    520 g
  • large egg
    1
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ghee
    1 Tbsp
    1 Tbsp coconut oil

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 22 g
Kalorie 1061 kJ / 254 kcal
Tuk 15.2 g
Sacharidy 7.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...