Zařízení & příslušenství
奶油鮮菇蘆筍麵
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
-
水1000 克
-
蘆筍 (泰國蘆筍),去皮,切斜段(約4公分)350 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)100 克
-
油15 克
-
新鮮綜合菇類 去根部,切段200 克
-
鮮奶油100 克
-
牛奶50 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
帕瑪森起士粉30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
451.5 mg
Protein
14 g
Kalorie
2067.3 kJ /
494.6 kcal
Tuk
39.5 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
16.3 g
Sacharidy
23.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
蔬菜偽麵條
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan