Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Entenbrust à l'Orange
- 1850 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 1 Entenbrust, mit Haut (250-350 g), 3 cm dick (z. B. Barbarie Entenbrust)
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Orange, unbehandelt, klein, in 4 Scheiben (3-5 mm)
Orangen-Zabaglione und Fertigstellung
- 40 g Orangensaft, frisch gepresst
- ½ TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 2 Prisen Salz
- 2 - 3 Prisen weißer Pfeffer, nach Geschmack
- 1 - 2 Prisen Cayenne-Pfeffer, nach Geschmack
- 3 Eigelb
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1752 kJ / 419 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1hod. 30min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1hod. 30min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h
Lammhüften mit Speckbohnen
1hod. 30min
Rib Eye mit Béarnaise
1 Std. 50 Min
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1 Std. 15 Min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1hod. 25min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1hod. 30min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1hod. 25min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min