
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Estragon-Senfbutter
- 5 Stängel Estragon abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Butter weich, in Stücken
- 1 TL körniger Senf
- 1 TL Senf
- ½ TL Zitronenschale
- ½ TL Meersalzflocken
- 4 - 5 Prisen Pfeffer, gemischt, frisch gemahlen
Nackensteaks
- 1300 g Wasser
- 2 TL Zitronensaft
- 4 Schweinenackensteaks mariniert (à ca. 150 g)
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 550 kcal / 2306 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 49 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2hod. 50min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1hod. 25min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1hod. 20min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1hod. 50min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4hod.
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1hod. 25min
Lammhüften mit Speckbohnen
1hod. 30min
Kalbskoteletts Sous-vide
1hod. 10min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1hod. 20min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1hod. 30min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1hod. 30min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1hod. 30min