Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 400 g Äpfel, geachtelt
- 1 Stück Butter (4 cm)
- 1 EL Zucker
- ½ Tonkabohne, gerieben
- 5 Zweige Zitronenthymian
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 384 kJ / 92 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Karamellsauce
1h 30min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter
2h
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Rib Eye mit Béarnaise
1u. 50min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Krokant
1h 30min
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2u. 50min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min