Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Suppengemüse, in Stücken oder Abschnitte (z. B. Möhrenschalen, Sellerie)
- 1 Zwiebel, mit Schale, halbiert
- 100 g Pilze
- 1 Tomate (ca. 50 g), in Stücken
- 2 Knoblauchzehen, mit Schale
- 2 Lorbeerblätter
- 4 Pimentkörner
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 2 Zweige Thymian
- 2 Zweige Rosmarin
- 1500 g Wasser
- 2 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2675 kJ / 640 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 116 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fleischbrühe alternativ Geflügel- und Gemüsebrühe
2h 30min
Vollkornmehl
5min
Gemüsefond aus Gemüseschalen
50min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3h 50min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
30 min
Tomaten-Brühe
3h 15min
Kaffee mahlen
5min
Rote-Bete-Brühe
4h 15min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4 Std.
Bratenpaste
3h
Gemüsefond/-suppe
50min
Gemüsefond
45 min