Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelato
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 220 g di latte intero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 160 g di zucchero
- 30 g di Marsala
- 4 tuorli
- 80 g di mandorle pelate
- 80 g di nocciole sgusciate
Sciroppo
- 200 g di acqua
- 200 g di zucchero
- 80 g di Marsala
Terminare la preparazione
- 120 g di biscotti savoiardi
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2335 kJ / 558 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 64.4 g
- Tuk
- 28.1 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Coppetta all'amarena
11 Std. 40 Min
Armonia di bosco
30min
Panettone farcito
6 godz. 45 min
Tortini di fichi
6h 5min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3h 30min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7 Std.
Zuccotto
7 godz. 10 min
Pectina
55min
Torta mimosa gelato
3h 30min
Torta gelato napoletana
18 Std. 55 Min
Éclair come un Paris-Brest
5h
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11h