Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelato
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 220 g di latte intero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 160 g di zucchero
- 30 g di Marsala
- 4 tuorli
- 80 g di mandorle pelate
- 80 g di nocciole sgusciate
Sciroppo
- 200 g di acqua
- 200 g di zucchero
- 80 g di Marsala
Terminare la preparazione
- 120 g di biscotti savoiardi
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2335 kJ / 558 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 64.4 g
- Tuk
- 28.1 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Gelato al torrone
10 Std. 20 Min
Brutti ma buoni di arachidi
3h 45min
Cupolette al limone
9 godz.
Zuccotto
7 godz. 10 min
Diplomatica
3h 30min
Crema pasticcera
15min
Tartufo al cioccolato
11h 20min
Mattonella di strüdel
20 Std.
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2hod. 30min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min
Crema chantilly
35min