Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelato
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 220 g di latte intero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 160 g di zucchero
- 30 g di Marsala
- 4 tuorli
- 80 g di mandorle pelate
- 80 g di nocciole sgusciate
Sciroppo
- 200 g di acqua
- 200 g di zucchero
- 80 g di Marsala
Terminare la preparazione
- 120 g di biscotti savoiardi
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2335 kJ / 558 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 64.4 g
- Tuk
- 28.1 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Pasta di mandorle
1j 30 menit
Bignè con frutti canditi
6h 30 min
Minnuzze di Sant'Agata
7h 30min
Cassata di Sulmona
3h 30min
Torta del cardinale
3h 30min
Bon bon ripieni di mandorle e nocciole
1h 50min
Semifreddo alla panna con lamine di cioccolato
8 Std. 45 Min
Scarcella di pasqua ripiena
55 Min
Cheesecake delle feste
4j 30 menit
Zuccotto
7 Std. 10 Min
Diplomatica
3h 30min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min