Zařízení & příslušenství
牛里脊嫩炒茭白浇头
Příprava 20min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
牛里脊 切0.5厘米薄片200 克
-
糖 (约5克)1 茶匙
-
蚝油 (约20克)1 汤匙
-
盐 (约1克)¼ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
麻油 (约6克)2 茶匙
-
老抽 (约5克)1 茶匙
-
油60 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
洋葱 切块40 克
-
茭白 切片140 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
600.5 mg
Protein
24.4 g
Kalorie
2297 kJ /
549 kcal
Tuk
41.2 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
6.2 g
Sacharidy
20.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常盖浇饭
10 recepty/-ů
Čína
Čína