Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g d'huile végétale
- 50 g d'oignon, coupé en deux et émincé (5 mm)
- 200 g de rumsteck, détaillé en lanières (4-5 cm)
- 1 brin de romarin frais
- 120 g de tomates cerise
- 40 g de câprons, égouttés (volitelně)
- 70 g de roquette
- 1 avocat mûr
- 30 g de cerneaux de noix
- 10 g de jus de citron vert
- 10 g de miel
- ¾ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3368 kJ / 805 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 67 g
- Vláknina
- 9.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade de poulet, boulgour et clémentines
40min
Brochettes de poulet, sauce au kiwi
1 godz. 15 min
One pot pasta au poulet, citron, basilic et ricotta
30 min
Salade de magret de canard, vinaigrette balsamique aux myrtilles
1h 35min
Poireaux façon salade Caesar
40min
Salade de saumon, quinoa, épinards et avocats
25min
Salade caesar à la fourme
50min
Salade de haricots et poulet farci
40min
Faux-filet mariné et salade thaïe
1 godz.
Laab kai (Salade au poulet)
35min
Salade asiatique au poulet
30 min
Salade de pommes de terre, saumon et aneth
35min