Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g d'huile végétale
- 50 g d'oignon, coupé en deux et émincé (5 mm)
- 200 g de rumsteck, détaillé en lanières (4-5 cm)
- 1 brin de romarin frais
- 120 g de tomates cerise
- 40 g de câprons, égouttés (volitelně)
- 70 g de roquette
- 1 avocat mûr
- 30 g de cerneaux de noix
- 10 g de jus de citron vert
- 10 g de miel
- ¾ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3368 kJ / 805 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 67 g
- Vláknina
- 9.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade de poulet, boulgour et clémentines
40 Min
Salade asiatique au poulet
30 Min
Crevettes sautées aux oignons nouveaux
20 Min
Salade de haricots et poulet farci
40 Min
Salade de poulet, pomme, chou-fleur et avocat
40 Min
Faux-filet mariné et salade thaïe
1h
Poulet à la moutarde et pommes vapeur
45 Min
Boulettes de bœuf à l'italienne
30 Min
Crevettes sautées au porto
30 Min
Salade de pommes de terre, saumon et aneth
35 Min
Salade de pâtes, carottes, crumble et chèvre
25 Min
Salade de penne à l'italienne
35 Min