Empada de pato com alho francês

Empada de pato com alho francês

4.3 9 rating
Příprava 20min.
Celkový 13hod. 10min.
8 doses

Suroviny

  • farinha mais q.b. p/ polvilhar
    35 g
  • pato cortado em pedaços
    750 g
  • vinho tinto
    50 g
  • sal
    2 c. chá de
  • caldo de galinha caseiro
    1 c. sopa de
    1 cubo de caldo de galinha
  • alho-francês cortado em rodelas
    400 g
  • azeite
    30 g
  • tomilho
    1 c. chá de
  • água
    300 g
  • molho de soja
    20 g
  • farinha
    35 g
  • Leite q.b.
  • gema de ovo p/ pincelar
    1
  • massa folhada
    250 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 doses

Protein 15 g
Kalorie 2498 kJ / 597 kcal
Tuk 49 g
Sacharidy 22 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...