Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 750 g pato cortado em pedaços
- 50 g vinho tinto
- 2 c. chá de sal
-
1
c. sopa de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo de caldo de galinha - 400 g alho-francês cortado em rodelas
- 30 g azeite
- 1 c. chá de tomilho
- 300 g água
- 20 g molho de soja
- 35 g farinha
- Leite q.b.
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- 250 g massa folhada
- Nutriční hodnoty
- na 1 doses
- Kalorie
- 2498 kJ / 597 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 49 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé de peixe
1 Std.
Empada de galinha
2 Std.
Empada de frango e alho-francês
50 Min
Soufflé de peixe
1 Std. 10 Min
Crepes de camarão
1 Std. 10 Min
Empada de bacalhau e camarão com molho italiano
1 Std.
Empada de caça
48h
Empadas de frango e cogumelos
1h 30min
Folhado de pato de Elvas
2 Std.
Empada de coelho
2 Std.
Pudim de peixe com molho de tomate
3 Std.
Soufflé de bacalhau e tomate seco
1 Std.