
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g farinha mais q.b. p/ polvilhar
- 750 g pato cortado em pedaços
- 50 g vinho tinto
- 2 c. chá de sal
-
1
c. sopa de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo de caldo de galinha - 400 g alho-francês cortado em rodelas
- 30 g azeite
- 1 c. chá de tomilho
- 300 g água
- 20 g molho de soja
- 35 g farinha
- Leite q.b.
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- 250 g massa folhada
- Nutriční hodnoty
- na 1 doses
- Kalorie
- 597 kcal / 2498 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 49 g
- Sacharidy
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé de peixe
1hod. 10min
Tarte com recheio de peru
1hod. 30min
Crepes de pescada
1hod. 15min
Empada de coelho
2hod.
Pudim de peixe da avó Titão
2hod. 30min
Empadas de vitela e cerveja preta
9hod.
Torta de camarão
45min
Empada de caça
48hod.
Empada de galinha
2hod.
Caril de peixe rico
50min
Pastéis de massa tenra
3hod.
Croquetes
3hod.