Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pieza de chile guajillo, sin semillas ni tallo
- 2 piezas de dientes de ajo, pelado
- 2 piezas de jitomate, en cuatros
- 200 g de cebolla blanca, en cuatros
- 500 g de setas, en cuatros
- 40 g de aceite de oliva
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 1 cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 200 g de espinacas baby frescas
- 10 hojas de epazote
- 1 pieza cubo de caldo de verduras
- 200 g de granos de elote
- 6 hojas de laurel frescas
- 600 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 769 kJ / 183 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 726 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de nopales
45min
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45min
Caldo de habas con nopales
9 Std.
Sopa de verdolagas
50min
Sopa de hongos y epazote
35 Min
Sopa de flor de calabaza
35 Min
Sopa de jitomate y elote
40min
Caldo de nopales con chile morita
30min
Sopa de poro y papa
40min
Sopa de poro y papa
40min
Pancita de hongos
1h
Sopa de hongos con huitlacoche
25 min