Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 diente de ajo, pelado
- 6 de hojas de albahaca fresca, y un poco más para decorar
- 50 g de aceite de oliva
- 1 pizca de sal
- 650 g de aros de calamar crudos
- 250 g de zanahoria, en cubos (1 cm)
- 15 g de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 700 g de agua
- 2 pizcas de azafrán
- 250 g de cuscús
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2094.1 kJ / 500.5 kcal
- Protein
- 33.5 g
- Sacharidy
- 54.5 g
- Tuk
- 15.3 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 136 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50min
Pollo a la cazadora (Hestan Cue™)
40min
Salmón y arroz basmati en salsa cremosa de eneldo
40min
Cordero mediterraneo en cocción lenta TM6
6 godz. 45 min
Arroz negro con calamares fritos y camarones
1 Std. 40 Min
Pollo en salsa de huitlacoche
45min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3 Std. 55 Min
Filetes de ternera con reducción de fresas
30min
Estofado cremoso con pavo y hongos en cocción lenta TM6
4h
Bacalao con mantequilla de cítricos
50min
Marinada de pescado a la ciénega
10min